Alla inlägg den 12 februari 2015

Av Sten Lundgren - 12 februari 2015 21:47

ett boktips:

TYST: en bok om introverta och extroverta.

författare: Susan Caine.

Av Sten Lundgren - 12 februari 2015 21:12

Put in Put uot.

Putin ut ut Ukraina genast. Putin du har inget att göra i Ukraina. Lämna dess territorium och dess folk ifred.
bli en medmänniska istället för en motmänniska/krigsmänniska. Var med och utveckla folken så att vi /ni lever i harmoni och utvecklar kamratskap vänskap traditioner kultur och sitter ner för att prata diskutera lära känna varandra omfamna människorna. Kämpa för att glädjas tillsammans gråta tillsammans.

Låt människorna tycka skriva måla sina åsikter om nuet framtiden gårdagen som de vill. Låt människorna resa fritt tänka fritt.


Tillåt er leva ett mänskligt liv. Var inte rädd PUTIN: det är inte farligt eller skrämmande att leva utan hat våld krig inskränkningar i människornas åsiktsfrihet. Tvärtom det är det som är LIVET.




Bort med hat krig ovänskap avundsjuka disharmoni. Sluta upp med att förstöra bomba skjuta oskyldiga medmänniskor.

Sluta med att rasera århundranden av möda för att bygga en tillvaro för att försörja familjer. Sluta upp med att låtsas vara förmer. Sluta med att låtsas vara de som tror sig veta bäst.


Sluta med att låtsas vara demokratiska och hyggliga ledare för ert Ryssland när du ni bara är vanliga tråkiga Diktatorer.

Diktatorer som tror att ni har rätt att bara traska in hos era grannländer och bestämma hur de ska tillhöra ingå  i ert Ryssland. Hur kan ni bara tro att ni har den Rätten att bestämma att det är ni PUTIN LAVROV som avgör vad ert folk ska utstå vad era grannar ska utstå vilken pina som ni har rätt att utöva mot de. även om ni tror det så är ni inte något Herrefolk. Ni PUTIN LAVROV är bara simpla DIKTATORER! Hemska farliga sliskiga äckliga DIKTATORER.


PUTIN är nutidens STALIN.


MEn ni har möjligheten att gottgöra allt ont och hemskt ni har åstadkommit hittills. Ni kan bli så nära hjältar som det går att komma när ni vänder blad och börjar er resa med de första stegen på vägen mot ökad frihet på alla plan för er själva ert folk era grannars vänskap och den övriga världens RESPEKT.


Våga ta stegen nu. Nu har ni den bästa chansen när ni nu möter era grannländers ledare för samtal om fred i Ukraina. Ta  de första stegen nu för en  bra mycket bättre värld än den ni har börjat skapa med Krim och Ukraina.


Börja skapa en värld värdig att leva i för alla NU.









Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Arbete

Böcker

Gästbok

Infrastruktur

Motion/hälsa

Musik

Politik

Resor

Sport


Ovido - Quiz & Flashcards